Sunday 6 September 2009

totusi sa nu sarim calul ca se supara spectatorii:))....un paragraf din romanul Adela si demonul al lui Coelho

M-am uitat interior in aceste zile asteptand un raspuns la o intrebare pusa : Oare fac bine ce fac? desi intrebarea am mai pus-o in cateva randuri si raspunsul primit a fost acelasi imens Da.
Si iata-ma dinou in fata aceleasi provocari...Sa Fiu Cine Sunt sau Sa Nu Fiu Cine Sunt...
Ce simt pentru tine e parte din mine sa ignor inseamna sa nu ma accept , si de atatea zile asta fac ignor ceea ce simt ceea ce spui , gandurile starile tale totul...si ma simt secatuit de putere in procesul asta stupid de a ignora si asta doar ca sa ce?
Ajunge!!!!!!
Pana Aici!
Ceea ce simt sunt Eu , ceea ce traiesc Sunt Eu ...nu ceilalti tre sa ma accepte Eu ma accept asa cum sunt cu dragoste pentru tine si pentru celelate cu tot ceea ce inseamna asta , ce daca ma neaga ce daca ma scuipa ce daca ma vor blama judeca condamna .
Ceea ce simt arde toate aceste prostii.
E normal?...hmmm...daca asta e o lume normala in care a iubii e un act de jignire, e un motiv de ura, e un motiv de constrangeri si piedici ....pfaiii ma fut pe ea normalitate atunci si raman in picioare in anormalitatea mea. Mai bine nebun decat sclav, decat subjugat de propria-mi frica.
...sa neg ce simt ...de ce?
...doar sa ma pun in colnflict cu mine insumi sa imi fac viata un calvar cand e atat de simplu sa spun ca simt si sa simt cand stiu ca imi vine sa cant sa sar sa rad sa revars afara tot ceea ce imi umple trupul sufletul si mintea pornit doar dintru-o iubire....
Da !
Sunt nebun si am sa spun lumii intregi ce simt pentru ca asta sunt si asta simt!

1 comment: