Sunday, 6 September 2009

totusi sa nu sarim calul ca se supara spectatorii:))....un paragraf din romanul Adela si demonul al lui Coelho

M-am uitat interior in aceste zile asteptand un raspuns la o intrebare pusa : Oare fac bine ce fac? desi intrebarea am mai pus-o in cateva randuri si raspunsul primit a fost acelasi imens Da.
Si iata-ma dinou in fata aceleasi provocari...Sa Fiu Cine Sunt sau Sa Nu Fiu Cine Sunt...
Ce simt pentru tine e parte din mine sa ignor inseamna sa nu ma accept , si de atatea zile asta fac ignor ceea ce simt ceea ce spui , gandurile starile tale totul...si ma simt secatuit de putere in procesul asta stupid de a ignora si asta doar ca sa ce?
Ajunge!!!!!!
Pana Aici!
Ceea ce simt sunt Eu , ceea ce traiesc Sunt Eu ...nu ceilalti tre sa ma accepte Eu ma accept asa cum sunt cu dragoste pentru tine si pentru celelate cu tot ceea ce inseamna asta , ce daca ma neaga ce daca ma scuipa ce daca ma vor blama judeca condamna .
Ceea ce simt arde toate aceste prostii.
E normal?...hmmm...daca asta e o lume normala in care a iubii e un act de jignire, e un motiv de ura, e un motiv de constrangeri si piedici ....pfaiii ma fut pe ea normalitate atunci si raman in picioare in anormalitatea mea. Mai bine nebun decat sclav, decat subjugat de propria-mi frica.
...sa neg ce simt ...de ce?
...doar sa ma pun in colnflict cu mine insumi sa imi fac viata un calvar cand e atat de simplu sa spun ca simt si sa simt cand stiu ca imi vine sa cant sa sar sa rad sa revars afara tot ceea ce imi umple trupul sufletul si mintea pornit doar dintru-o iubire....
Da !
Sunt nebun si am sa spun lumii intregi ce simt pentru ca asta sunt si asta simt!

3 comments:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 2. Buna ziua
  Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
  O zi buna va doresc

  ReplyDelete